Primární prevence


Školení - Hygienické minimum

 Předmětem školení (znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví)

  • požadavky vyplývající ze zákona č. 258/ 2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění, vyhlášky č. 137/ 2004 Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby ve znění vyhlášky č. 602/2006 Sb. a dalších právních předpisů a Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin
  •         zásady provozní hygieny
  •         zásady osobní hygieny a požadavky na zdravotní stav pracovníků společného stravování
  • způsob zavádění kritických bodů - systém HACCP
  • sanitace, dezinfekce, dezinsekce a deratizace
  • problematika prevence vzniku a šíření alimentárních nákaz a otrav z potravin

 

 

Ceník:

Seminář konaný na SZÚ v Ústí nad Labem........500,- Kč/ osoba - pro min. 2 osoby, max. 6 osob

Seminář konaný v místě objednavatele...........6000,- Kč + dopravné