
Primární prevence
Školení - Hygienické minimum
Předmětem školení (znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví)
- požadavky vyplývající ze zákona č. 258/ 2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění, vyhlášky č. 137/ 2004 Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby ve znění vyhlášky č. 602/2006 Sb. a dalších právních předpisů a Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin
- zásady provozní hygieny
- zásady osobní hygieny a požadavky na zdravotní stav pracovníků společného stravování
- způsob zavádění kritických bodů - systém HACCP
- sanitace, dezinfekce, dezinsekce a deratizace
- problematika prevence vzniku a šíření alimentárních nákaz a otrav z potravin
Ceník:
Seminář konaný na SZÚ v Ústí nad Labem........500,- Kč/ osoba - pro min. 2 osoby, max. 6 osob
Seminář konaný v místě objednavatele...........6000,- Kč + dopravné